home contact

Bedtextiel

Uw slaapkamer is pas helemaal af met passend en prettig beddengoed in stijl. Een heerlijk bed verdient prachtig linnen. Zacht, duurzaam beddengoed dat u helpt met lekkerder en langer slapen. Een gave print of een sprekende kleur. In onze showroom hebben wij een royale keuze aan bed textiel bestaande uit een ruime huiscollectie en een paar topmerken: 


Christian Fishbacher, bekend om zijn exclusieve materiaalkeuze en gedetailleerde prints. Met een eigen ontwerper blijft Christian Fishbacher streven naar unieke, frisse en vooruitstrevende designs. Met extra oog voor detail als onderscheidend vermogen.

Lysdrap maakt hoogwaardig bedlinnen en is op en top Belgisch. U mag een fijne afwerking en de beste materialen van Lysdrap verwachten.

Auping maakt het helemaal af met een enorme collectie aan beddengoed. Alle kleuren, materialen en stijlen van de regenboog, allemaal volgens de laatste trends.

Mrs.Me is een echt Amsterdams merk met een toonaangevende moderne, internationale stijl. Het bestaat sinds 2003 en is sindsdien niet meer weg te denken uit de slaapkamer.