home contact

Raambekleding

De bekleding van uw ramen is zeer bepalend voor de sfeer en het comfort in uw interieur. Wij adviseren u graag bij het maken van een goede keuze. De juiste keuze waarmee u jaren vooruit kan.

De keuze van raambekleding is soms te snel gemaakt. En dat is zonde want op die manier verkrijgt u niet dat prettige gevoel van comfort en frisheid in uw huis waarnaar u op zoek bent. Om dit te voorkomen gaan wij vanuit de basis op zoek naar de beste raambekleding voor u. Hoeveel privacy heeft u nodig? Hoeveel uitzicht en lichtinval wilt u behouden? Waar komt de zon op en waar gaat zij onder? Kent u alle verschillende bedieningssystemen? Houdt u van een frisse uitstraling of een juist warme sfeer? Prefereert u stof of misschien hout? Industrieel of juist klassiek? Wat vindt u van een patroon, kleur of motief? U merkt het al, een hoop vragen die samen tot de enige juiste keuze leiden. We kunnen alvast een tipje van de zonwering lichten door u voor te stellen aan een van onze topmerken. Het beste is natuurlijk om even langs te komen in onze showroom. Dan ziet u zelf het verschil.

Sunway loopt voorop in de raambleking wereld en is altijd al een pionier geweest. Als eerste bracht zij rolgordijnen (1965), vouwgordijnen (1987) en hout en woodweave (1988) op de markt. Sunway producten zijn kwalitatief hoogwaardig met een actueel kleurbeeld, toepassing van high-end materialen, bijzondere dessins en designtechniek.