home contact

Gordijnen

Gordijnen zijn een vorm van raambekleding en zeer bepalend voor de sfeer en lichtinval in uw huis. Hierbij speelt uw privacy- en stijlwens een grote rol. Wat u misschien niet weet is dat de akoestiek in uw leefruimte positief verandert door de keuze van gordijnen. In onze showroom kunt u heel veel verschillende gordijnen bekijken en voelen. Juist omdat gordijnen zo doorslaggevend zijn bieden wij een zeer uitgebreide collectie van patronen, dessins, stoffen, gewicht, materialen en kwaliteiten. Er zijn gordijnen met een wave plooi, dubbele plooi, enkele plooi, retour plooi en er zijn vouwgordijnen. Een paar merken uit onze showroom waar wij trots op zijn:

JAB Dit mondiale merk staat bekend om zijn luxe en duurzame woonstoffen voor iedere woonstijl.

ADO producten zijn kleurecht, zo goed als krimpvrij en over het algemeen zijn de meeste, prima zelf te wassen. Om verzekerd te zijn van een juist advies, wordt uitsluitend verkocht via de betere woninginrichters. Ook dus bij Van de Kolk.

KENDIX ontwikkelt, vervaardigt en distribueert hoogwaardige gordijnstoffen. De collectie bestaat uit bedrukte, geweven en transparante stoffen, grafische dessins, ausbrenners en geweven structuren, veelal kamerhoog. De collectie is gericht op de particulier die iets exclusiefs voor zijn interieur zoekt.

De PLOEG werkt vanuit de oorsprong met eerlijke materialen en een duidelijke visie op ontwerp en hoe ze omgaan met de wereld. Natuurlijke en duurzame producten met een rustieke uitstraling.

ARTELUX ontwikkelt, ontwerpt en drukt zelf, is niet afhankelijk is van derden, en kan zo flexibel en snel inspelen op actuele ontwikkelingen en trends. Naast een uitgebalanceerd uni pallet besteedt Artelux aandacht aan dessins. Van natuurlijke vormen tot abstracte tekeningen.