home contact

Parket

Parket zijn houten delen die samen een vloer maken. Mooi parket voelt en oogt als een authentieke houten vloer. Parket is kindvriendelijk, onderhoudsvriendelijk, bruikbaar met vloerverwarming, geeft een goede thermische isolatie en heeft een zeer lange levensduur. Parket delen kunnen wij voor vast of zwevend leggen. Een bijkomend voordeel is dat parket ook plaatselijk te vervangen of repareren is. Als u verhuist, dan neemt u uw parket gewoon mee!

Onze huiscollectie parket is van bijzonder goede kwaliteit. U heeft wel 30 jaar woonplezier van uw parketvloer en het is super makkelijk te onderhouden. Ook is de keuze reuze, u kiest zelf de kleur, grootte van delen, afwerking, olie of lak. In onze showroom hebben wij vele vloeren liggen die u vast kunt uit proberen.

Het merk Hollandsche vloeren levert rustiek eiken vloeren. Noesten komen in de planken voor en dit geeft de vloer een mooie robuuste uitstraling. Hout is onderhevig aan natuurlijke kleurveranderingen bij blootstelling aan zonlicht. Naarmate de vloer meer belopen wordt, ontstaan er kleine krasjes in de vloer. Dit zijn natuurlijke eigenschappen van het hout en voegen een gewenst element toe aan de schoonheid en eigenheid van houten vloeren. Om de uitstraling van brede planken te benadrukken hebben de planken aan de zijkant een vellingkant. In iedere collectie is een visgraat gelegde Hollandsche Vloer beschikbaar. Daarmee heeft u een klassiek gelegde vloer in een modern jasje.

De aanschaf van een vloer is permanent en bepalend voor de sfeer en verdere inrichting in uw huis. Met Van de Kolk vloeren speelt u op safe!