home contact

Inrichting

De juiste sfeer creëren in uw huis is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Welke stijl past het beste bij u? Ramen zijn een belangrijk deel van ons interieur. Want lichtval bepaalt de sfeer. Wij inspireren u graag, er gaat niets boven persoonlijk advies. Heeft u bijvoorbeeld vaak kaarsjes aan in de vensterbank? Kies dan voor vlam vertragende stoffen. Slaapt u graag in een hele donkere kamer? Kies dan voor verduisterende stoffen. Wij denken aan de details en technische aandachtspunten. In onze showroom hebben wij een uitgebreide keuze aan gordijnen en raambekleding. Wij ontvangen u graag!


Raambekleding

De bekleding van uw ramen is zeer bepalend voor de sfeer en het comfort in uw interieur. Wij adviseren u graag bij het maken van een goede keuze. De juiste keuze waarmee u jaren vooruit kan.

De keuze van raambekleding is soms te snel gemaakt. En dat is zonde want op die manier verkrijgt u niet dat prettige gevoel van comfort en frisheid in uw huis waarnaar u op zoek bent. Om dit te voorkomen gaan wij vanuit de basis op zoek naar de beste raambekleding voor u. Hoeveel privacy heeft u nodig? Hoeveel uitzicht en lichtinval wilt u behouden? Waar komt de zon op en waar gaat zij onder? Kent u alle verschillende bedieningssystemen? Houdt u van een frisse uitstraling of een juist warme sfeer? Prefereert u stof of misschien hout? Industrieel of juist klassiek? Wat vindt u van een patroon, kleur of motief? U merkt het al, een hoop vragen die samen tot de enige juiste keuze leiden. We kunnen alvast een tipje van de zonwering lichten door u voor te stellen aan een van onze topmerken. Het beste is natuurlijk om even langs te komen in onze showroom. Dan ziet u zelf het verschil.

Sunway loopt voorop in de raambleking wereld en is altijd al een pionier geweest. Als eerste bracht zij rolgordijnen (1965), vouwgordijnen (1987) en hout en woodweave (1988) op de markt. Sunway producten zijn kwalitatief hoogwaardig met een actueel kleurbeeld, toepassing van high-end materialen, bijzondere dessins en designtechniek.


Kasten

Ieder huis is anders, met andere muren en vloeren. Een schuin dak, dakkapel, er zijn allerlei bouwtechnische redenen waardoor een maatkast voor uw woning de beste en mooiste oplossing is. Een kast met schuifdeuren, scharnieren, diep, laag, hoog, zwart of rood. Noteborn is een Nederlandse fabrikant die maatwerk kasten ontwerpt en fabriceert. Onze showroom is uitgerust met een Noteborn studio waar wij samen met u een 3D versie van uw ideale kast creëren. Van afmeting tot indeling en van materiaal tot handgreep, u bepaalt. Als uw eigen Noteborn kast ‘klaar’ is om vervaardigd te worden, komt de monteur eerst bij u langs om alles in te meten en te controleren. 

Gordijnen

Gordijnen zijn een vorm van raambekleding en zeer bepalend voor de sfeer en lichtinval in uw huis. Hierbij speelt uw privacy- en stijlwens een grote rol. Wat u misschien niet weet is dat de akoestiek in uw leefruimte positief verandert door de keuze van gordijnen. In onze showroom kunt u heel veel verschillende gordijnen bekijken en voelen. Juist omdat gordijnen zo doorslaggevend zijn bieden wij een zeer uitgebreide collectie van patronen, dessins, stoffen, gewicht, materialen en kwaliteiten. Er zijn gordijnen met een wave plooi, dubbele plooi, enkele plooi, retour plooi en er zijn vouwgordijnen. Een paar merken uit onze showroom waar wij trots op zijn:

JAB Dit mondiale merk staat bekend om zijn luxe en duurzame woonstoffen voor iedere woonstijl.

ADO producten zijn kleurecht, zo goed als krimpvrij en over het algemeen zijn de meeste, prima zelf te wassen. Om verzekerd te zijn van een juist advies, wordt uitsluitend verkocht via de betere woninginrichters. Ook dus bij Van de Kolk.

KENDIX ontwikkelt, vervaardigt en distribueert hoogwaardige gordijnstoffen. De collectie bestaat uit bedrukte, geweven en transparante stoffen, grafische dessins, ausbrenners en geweven structuren, veelal kamerhoog. De collectie is gericht op de particulier die iets exclusiefs voor zijn interieur zoekt.

De PLOEG werkt vanuit de oorsprong met eerlijke materialen en een duidelijke visie op ontwerp en hoe ze omgaan met de wereld. Natuurlijke en duurzame producten met een rustieke uitstraling.

ARTELUX ontwikkelt, ontwerpt en drukt zelf, is niet afhankelijk is van derden, en kan zo flexibel en snel inspelen op actuele ontwikkelingen en trends. Naast een uitgebalanceerd uni pallet besteedt Artelux aandacht aan dessins. Van natuurlijke vormen tot abstracte tekeningen.

Elitis behang

Behangpapier is al jaren weer in, en niet meer weg te denken. Dat is niet gek als u bekijkt wat u met behang allemaal niet kan doen. Het esthetisch aspect van behang is niet te vervangen door verf noch verftechnieken. Behang is wasbaar, geluiddempend, brandvertragend en schokbestendig. U kunt kiezen uit een rustieke effen kleur, zware motieven, geometrische vormen, fantastische kleuren en niet te vergeten ontelbare materialen. Bont, leder, textiel, glans, een levensgrote foto, glasmozaïek, paardenhaar, reliëf, in horizontale of verticale banden. Gebruik kleurvariaties, verschillende panelen en verschillende motieven. U kunt er ook voor kiezen slechts een muur te behangen. Extravagante tekeningen contrasteren prachtig met effen muren. Door grote motieven lijken grote muren kleiner, kleine versieringen creëren ruimte en verticale strepen doen de kamer hoger lijken. Laat ons u adviseren bij het maken van uw keuze in behang. Wij weten wat behang met uw ruimte doet.

Van de Kolk heeft een bijzondere behangpapier collectie van Elitits, de Rolls Royce onder de wandbekleding. Dit Franse merk (be)hangt in de beroemdste en duurste hotels ter wereld.

Panelwood

binnenkort meer info.