home contact

slaapsystemen

Slapen, uw favoriete hobby. Maar ook de eerste levensbehoefte. Te korte of slechte slaap is nadelig voor de gezondheid. Lekker slapen is dus een must. Een goed excuus en de beste reden voor een heerlijk comfortabel bed.

Welk bed het beste bij u en uw situatie past, kan aan van alles 'liggen'. Een traditionele lattenbodem of superdeluxe boxsping? Een zachte matras of een met meer steun. Een los nachtkastje of systeem met-alles-erop-en-eraan plus inbouw lampjes. Twee matrassen, een grote matras. Houdt u van natuurlijke tinten en materialen? Liever een wollen deken of een donzen dekbed? Wij hebben een prachtig assortiment met linnengoed, accessoires en beddengoed.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Bij ieder budget, wensenpakket en lichamelijke eisen past een bed. Als slaapsysteem experts weten wij altijd de perfecte match te vinden. Uw relatie met uw bed nemen wij heel serieus. Wist u dat u zo'n 3200 uur per jaar slaapt? Een goede keuze maken is dan ook van levensbelang.

Kijk eens naar onze topmerken Auping, Velda, Jensen, Somnus, Gelfresh en Treca Interiors Paris allemaal uniek en superieur op hun eigen manier. Iets moois gezien? Kom snel langs in onze showroom.


Auping

Auping is een Nederlands merk met 125 jaar Nederlandse kwaliteit. Dat betekent comfort, design, vakmanschap en duurzaamheid. Een Auping ventileert en beschikt over optimale drukverlaging en perfecte ondersteuning. Niet voor niets zegt men: ‘Auping nights, better days.’

Onze showroom heeft een Auping Studio waar u alle type matrassen van Auping kunt testen. Alle modellen worden door ons gecertificeerde montage team bij u bezorgd en gemonteerd. 

“Wij zijn ervan overtuigd dat goed slapen bijdraagt aan een gezond en energiek leven. We gaan bewust een duurzame relatie aan met onze omgeving, het milieu en het individu. Met passie en nieuwsgierigheid werken wij aan het ultieme slaapcomfort van morgen.”

Meer informatie over Auping kunt u vinden op www.auping.nl

Velda

Velda is een uitblinker in technologie. Hun 7-zone pocketverenkern verzekert Velda bedden van ongekende comfort. Zij gebruiken slechts hoogwaardige materialen die perfecte ondersteuning leveren tijdens de slaap. De afwerking gebeurt met luxe stoffen waardoor ieder Velda bed haar chique uitstraling verkrijgt. Alle Velda modellen probeert u in onze showroom. Het ontstaan van Velda is een mooi verhaal. In 1954 trouwt een Belgische touw handelaar met een winkeldochter van een meubelzaak. Uit armoede en creativiteit bouwen zij een eigen bed. In haar vaders werkplaats vinden ze zittingen van gestoffeerde fauteuils om een onderlaag te creëren. De veren knopen ze met zijn touw aan mekaar. Ze werken de matras af met een comfortabele toplaag voorzien en sierlijke rand. Et voilà, de eerste Velda matras is een feit .


Jensen

Jensen bedden zijn gemaakt om verbazingwekkend lekker te slapen. Scandinavische designs geïnspireerd door de Noorse natuur en comfort van de hoogste graad. Alle Jensen bedden bieden grote steun voor de kwetsbare gebieden van het lichaam. Denk aan uw heupen, schouders, nek en de rug. Of u nu liever stevig of zacht ligt, in onze showroom staat een Jensen bed voor u. Jensen is voortdurend op zoek naar nieuwe materialen, oplossingen en mogelijkheden. Een Jensen bed is een bed van deze tijd, voor lange tijd! .

Meer informatie over Jensen kunt u vinden op www.jensen-beds.com

Somnus

Somnus staat voor innovatie en handgemaakte comfort. Zoals zij zelf zeggen: ‘Slaap is voor sommigen iets dat gewoon gebeurt. Bij ons gebeurt dat door design.’ Somnus test, innoveert en verbetert al sinds 1840 bedden en hun slaapcomfort. Somnus bedden maken het verschil door eigen Sensa intelligente pocketveren en het gebruik van de allerbeste natuurlijke vullingen. Somnus gebruikt zijde, ecologische wol, hand geschoren paardenharen, kasjmir en Egyptische katoen. Alles om uw slaapcomfort te optimaliseren. Want daar gaat het uiteindelijk om. ‘Bij Somnus zijn de bedden niet het eindresultaat, zij zijn nog maar het begin.’

Somnus bedden zijn extreem comfortabel en luxueus. Wij presenteren een aantal modellen in onze showroom waarop u slaapt als een vorst.

Meer informatie over Somnus kunt u vinden op www.somnus.co.uk

Treca de Paris

Treca maakt haute couture droombedden sinds 1935 in Parijs. Treca bedden worden met respect voor traditie en volgens de regels van de kunst vervaardigd en handgemaakt. Ieder Treca bed is uniek en op maat gemaakt. U stelt uw eigen bed samen. De afmeting, het comfort, de stof en zelfs het ontwerp van het hoofdeinde. Beleef en voel een selectie uit de bijzondere collectie van Treca bij ons in de showroom.

Meer informatie over Treca Interiors Paris kunt u vinden op www.treca-interiors-paris.com

Gelfresh

Gelfresh biedt nieuw open-cel schuim technologie met perfecte lichaamsondersteuning zonder warmte opstapeling; Gelfresh blijft fris!

Voordelen:

  • vermindering van drukpunten en perfecte rugondersteuning
  • bevordert bloedcirculatie en is spier ontspannend
  • optimaal microklimaat en vochtregulerend
  • blijvend elastisch
  • niet warmtegevoelig

 

Isolerende eigenschappen laten de Gelfresh matrassen toe overtollige warmte op te nemen om op frissere momenten terug af te geven: dit bevordert de slaap. De anti-allergische Gelfresh matrassen zijn erg efficient: ze reageren en passen zich aan ieders lichaam aan. Ze verminderen drukpunten op de gevoelige plaatsen zoals schouders en heupen.

 

Henk van den Broek

We kunnen kort zijn over Henk van den Broek. Het is Nederlands beste specialist in eikenhouten bedden en meubels. Met de eikenhouten items van Henk van den Broek neemt u kwaliteit, luxe en een tijdloos interieur in huis. Een collectie met unieke vormgeving en sublieme afwerking. Ledikanten, nachtkastjes, commodes, bedden, spiegels en linnenkasten. Met zorg en liefde vervaardigd, geleverd en gemonteerd.