home contact

vloeren

Op een vloer leeft u. Het is daarom handig dat een vloer aansluit bij de manier waarop u leeft. Heeft u kinderen? Houdt u van muziek? Wilt u vloerverwarming? Heeft u huisdieren? Bent u veel alleen of is het een zoete inval bij u thuis? Bij alle situaties past een goede vloer. Overleg met ons over uw wensen en verwachtingen. Door het combineren van materialen, kleuren en technieken creëren wij de sfeer en het comfort waar u naar op zoek bent. Kom dus langs in ons showroom waar wij de volgende topmerken vloeren verkopen: Parade. Bonaparte, Interfloor, Forbo, Heuga, Tretford, Nouwens, Van Besouw, Desso, Quick Step, DS Flooring en Jabo. U kunt ervan op aan dat alle vloeren worden gelegd door onze eigen professionals.


Parket

Parket zijn houten delen die samen een vloer maken. Mooi parket voelt en oogt als een authentieke houten vloer. Parket is kindvriendelijk, onderhoudsvriendelijk, bruikbaar met vloerverwarming, geeft een goede thermische isolatie en heeft een zeer lange levensduur. Parket delen kunnen wij voor vast of zwevend leggen. Een bijkomend voordeel is dat parket ook plaatselijk te vervangen of repareren is. Als u verhuist, dan neemt u uw parket gewoon mee!

Onze huiscollectie parket is van bijzonder goede kwaliteit. U heeft wel 30 jaar woonplezier van uw parketvloer en het is super makkelijk te onderhouden. Ook is de keuze reuze, u kiest zelf de kleur, grootte van delen, afwerking, olie of lak. In onze showroom hebben wij vele vloeren liggen die u vast kunt uit proberen.

Het merk Hollandsche vloeren levert rustiek eiken vloeren. Noesten komen in de planken voor en dit geeft de vloer een mooie robuuste uitstraling. Hout is onderhevig aan natuurlijke kleurveranderingen bij blootstelling aan zonlicht. Naarmate de vloer meer belopen wordt, ontstaan er kleine krasjes in de vloer. Dit zijn natuurlijke eigenschappen van het hout en voegen een gewenst element toe aan de schoonheid en eigenheid van houten vloeren. Om de uitstraling van brede planken te benadrukken hebben de planken aan de zijkant een vellingkant. In iedere collectie is een visgraat gelegde Hollandsche Vloer beschikbaar. Daarmee heeft u een klassiek gelegde vloer in een modern jasje.

De aanschaf van een vloer is permanent en bepalend voor de sfeer en verdere inrichting in uw huis. Met Van de Kolk vloeren speelt u op safe!

Laminaat

Laminaat is erg praktisch. Ook laminaat bestaat uit verschillende panelen die aan elkaar worden gelegd. Laminaat wordt altijd zwevend gelegd, nooit gelijmd. Een goede laminaat vloer is zeer goed bestand tegen stoten, krassen, zonlicht en vlekken. In onze showroom presenteren wij de volledige collectie van Quick-step. Kom langs voor advies en mogelijkheden. Wij geven graag uitleg over de interieur, ondervloeren en afwerkmogelijkheden.

Tapijt

Voor tapijt is geen vervanging. Geen vloerbedekking is zo gezellig en geluiddempend. Tapijt is er in vele vormen en maten. Tapijttegels, met dessin, uni color, hoogpolig en laagpolig.Tapijt kan goed worden gecombineerd met alle andere soorten vloerbedekking. Tapijt is niet alleen mooi en prettig maar ook praktisch. Het is namelijk geluid- en warmte-isolerend en is er in alle prijscategorieën. Door te kiezen voor een los tapijt bovenop uw laminaat of parket, kunt u jaren later zonder probleem kiezen voor een nieuw tapijt en daarmee een nieuwe look. Bij ons kunt u uw eigen tapijt samenstellen. In onze showroom hebben wij enorme keuze aan tapijten van budgetprijs tot luxe uitvoering. Tapijt vraagt net als andere vloeren om regelmatig onderhoud. Goed onderhoud is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Het is een kwestie van de juiste methode. Ook hierin adviseren wij u graag.


PVC

PVC vloeren worden steeds maar populairder. Dat is niet gek. PVC vloeren zijn enorm praktisch en slijtvast. Ze hebben tegenwoordig dezelfde uitstraling als een houten vloer. Grote voordelen van een PVC vloer zijn: onderhoudsarm, duurzaam, slijtvast, anti-allergisch, hygiënisch, milieuvriendelijk en geluid reducerend is. Een PVC vloer bezit ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs- kwaliteitsverhouding en uiteraard werkt de trendgevoeligheid ook mee. Moderne technieken maken het mogelijk om een pvc vloer in allerlei stijlen en kleuren te vervaardigen. Kies voor trendy, landelijke, rustiek of chique.